Türk pop müziğinin dikkat çeken kadın vokallerinden Selin, kariyerinde özel bir yere sahip olan Bostancı Gösteri Merkezi sahnesine yıllar sonra yeniden çıktı. Sanatçı, yaklaşık iki saat süren konserinde albüm şarkılarının yanı sıra hit parçaları ve seçme cover yorumlarıyla dinleyiciyle buluştu.
Geceye özel hazırlanan sahne tasarımı, koreografiler ve dans performansları, konserin görsel yönünü öne çıkardı. Selin, konserin ilk bölümünde özel tasarım bir kıyafetle, ikinci bölümünde ise Cihan Nacar imzalı sahne kostümüyle yer aldı. Sahne hakimiyeti ve vokal performansı, konser boyunca belirleyici unsurlar arasında yer aldı.
Konuk Performansları Gecenin Akışını Değiştirdi
Konserde sürpriz konuklar da sahneye çıktı. Sertab Erener, Can Ozan ve Baran Mengüç, Selin’e eşlik eden isimler oldu. Sertab Erener ile seslendirilen “Son Damla”, “Olsun” ve “İyileşiyorum”, salonun tamamının eşlik ettiği anlara sahne oldu. Can Ozan ile gerçekleştirilen “Seni Gördüğüm An” düeti konserin daha sakin ve duygusal anlarını oluştururken, Baran Mengüç ile seslendirilen “Sana” performansı tempoyu yükseltti.
Müzikal ve Görsel Bir Bütünlük
Konser boyunca Selin’e kalabalık bir dansçı ekibi eşlik etti. Gece için özel olarak hazırlanan koreografiler ve ışık tasarımları, konserin ritmini destekleyen unsurlar olarak öne çıktı. Program, müzikal olduğu kadar sahne kurgusu açısından da bütünlüklü bir yapı sundu.
“Bu Gece Hayallerimin Gecesi”
Konser sırasında izleyicilere hitap eden Selin, “10 yıl önce bu sahnede heyecanla duran o genç kızın hayalleri bugün gerçek oldu. Kendi şarkılarımla burada olmak benim için çok anlamlı” sözleriyle duygularını paylaştı.
Selin’in Bostancı Gösteri Merkezi konseri, kariyerindeki dönüm noktalarından biri olarak kayda geçen geceler arasında yer aldı.
















