Bugün

Tim Burton'ın Wednesday dizisinin resmi fragmanı paylaşıldı

Wednesday, 23 Kasım’da tüm dünyayla aynı anda Netflix’te yayınlanacak.

09 Ekim 2022 - 10:55
TAKİP ETTAKİP ET

Tim Burton'ın yönettiği ve baş yapımcısı olduğu Wednesday dizisinin resmi fragmanı New York Comic Con kapsamında gerçekleşen Empire Stage panelinde paylaşıldı. 

Panele dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Luis Guzman, dizi sorumluları Al Gough ve Miles Millar ile beraber dizide Fester Amca karakterine hayat veren Fred Armisen de katıldı.

Wednesday Hakkında: 

Tim Burton'ın hayal gücünün ürünü olan dizi, Wednesday Addams'ın Nevermore Akademisi'ndeki öğrencilik yıllarında geçen ve doğaüstü gizemlerle dolu olan bir dedektif öyküsünü konu alıyor. 

Dizide Wednesday, yeni ortaya çıkan medyumluk yeteneğinde ustalaşmaya çalışacak, kasabada dehşet saçan kanlı bir cinayet serisini önleyecek ve 25 yıl önce ebeveynlerinin karıştığı doğaüstü bir gizemi çözecek. Üstelik tüm bunları yaparken okulda kurduğu yeni ve karmakarışık ilişkilerde yolunu bulmaya çalışacak.

Dizi Sorumluları / Baş Yapımcılar / Senaristler: Alfred Gough ve Miles Millar

Yönetmen / Baş Yapımcı: Tim Burton

Yapımcılar: Steve Stark, Andrew Mittman (1.21 Entertainment), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert, Jonathan Glickman (Glickmania), Gail Berman, Tommy Harper, Kevin Lafferty

Oyuncu Kadrosu: Jenna Ortega (Wednesday Addams), Gwendoline Christie (Okul Müdürü Larissa Weems), Jamie McShane (Şerif Galpin), Percy Hynes White (Xavier Thorpe), Hunter Doohan (Tyler Galpin), Emma Myers (Enid Sinclair), Joy Sunday (Bianca Barclay), Naomi J Ogawa (Yoko Tanaka), Moosa Mostafa (Eugene Ottinger), Georgie Farmer (Ajax Petropolus), Riki Lindhome (Dr. Valerie Kinbott) ve Christina Ricci (Marilyn Thornhill)

Diğer Oyuncular: Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams) ve Luis Guzmán (Gomez Addams), Isaac Ordonez (Pugsley Addams), Iman Marson (Lucas Walker), Lucius Hoyos (Genç Gomez)

Konuk Oyuncular: Victor Teodor Dorobantu (Thing), Calum Ross (Rowan Laslow), Luyanda Unati Lewis-Nyawo (Deputy Rita Santiago)