Bugün

Robot Ron: Bir Sorun Var filminden fragman yayınlandı

08 Haziran 2021 - 23:42
TAKİP ETTAKİP ET

İngiltere merkezli CG animasyon stüdyosu Locksmith Animation'ın ilk sinema filmi olan 20th Century Studios'dan “Robot Ron: Bir Sorun Var”, 22 Ekim 2021'de vizyona girecek.

Zach Galifianakis, Jack Dylan Grazer, Olivia Colman, Ed Helms ve Justice Smith'in başrolleri paylaştığı komedi macera türündeki animasyon, bir ortaokul çocuğu ile onun sorunlu robotu arasında tomurcuklanan dostluğa dokunaklı ve eğlenceli bir bakış sunuyor. 

20th Century Studios ve Locksmith Animation'dan “Robot Ron: Bir Sorun Var”, sosyalleşme sorunu yaşayan bir ortaokul öğrencisi olan Barney ile “Kutudan Çıkan En İyi Arkadaşı” olması beklenen, konuşan, dijital cihazı Ron'un hikayesini anlatıyor. Ron'un sosyal medya çağı karşısında gülünç arızaları, onları bir çocuk ve robotun gerçek arkadaşlığının harika karmaşasıyla hesaplaştıkları aksiyon dolu bir yolculuğa çıkarıyor. 

Filmin yönetmenleri Pixar ekibinin tecrübeli isimlerinden Jean-Philippe Vine ("Arabalar 3" ve "İyi Bir Dinazor"da hikaye sanatçısı) ve Locksmith'in kurucu ortağı Sarah Smith ("Arthur Christmas"), yardımcı yönetmen ise Octavio Rodriguez ("Coco"da hikaye sanatçısı ve “İnanılmaz Aile 2”). Senaryo ise Peter Baynham ("Arthur Christmas", "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakistan", "Borat: Subsequent Moviefilm ") ve Smith tarafından yazıldı. Aynı zamanda Locksmith'in kurucularından biri olan Julie Lockhart (“Kuzular Firarda”,” “Korsanlar”) ve Lara Breay, Locksmith başkanı Elisabeth Murdoch, Smith ve Baynham idari yapımcı olarak görev alıyor.