Bugün

Murat Karahan ve Kristine Opolais büyüledi

Letonyalı ünlü soprano Kristine Opolais ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür ve Genel Sanat Yönetmeni tenor Murat Karahan Ankaralılara muhteşem bir konser verdi.

06 Ekim 2022 - 20:25
TAKİP ETTAKİP ET

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında Letonyalı ünlü soprano Kristine Opolais ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür ve Genel Sanat Yönetmeni tenor Murat Karahan dün akşam (5 Ekim 2022, Çarşamba) Ankaralılara muhteşem bir konser verdi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’un da izlediği Kristine Opolais ve Murat Karahan konseri, CSO Ada Ankara Ana Salon’da gerçekleşti. 

Dünyanın önde gelen opera evlerinde sahne alan Letonyalı ünlü soprano Kristine Opolais ile yine dünyanın pek çok önemli opera evinde önemli eserlerde başrollerde yer alan tenor Murat Karahan, opera aryaları, napolitenler ve çok özel şarkılarla sanat severlere unutulmaz saatler yaşattı. Opolais ve Karahan, 8 Ekim Cumartesi günü ise İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan AKM Türk Telekom Opera Salonu'nda, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası eşliğinde bir konser daha verecek.