Bugün

Madame Web'in ilk fragmanı yayınlandı

Marvel Evreni’nin en esrarengiz kahramanlarından Cassandra Webb’in köken hikayesi Madame Web filmi ile beyazperdeye taşınıyor. Süper kahraman filmlerinden hoşlananların merakla beklediği filmin ilk fragmanı yayınlandı. Ünlü oyuncu Dakota Johnson’ın Cassandra Webb’i canlandırdığı filmin yönetmen koltuğunda SJ Clarkson oturuyor. Madame Web, ülkemizde 16 Şubat 2024'te vizyona girecek.

28 Kasım 2023 - 13:13
TAKİP ETTAKİP ET

Marvel Evreni’nin en esrarengiz kahramanlarından Cassandra Webb'in hikayesini anlatan Madame Web beyazperdede seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Manhattan'da paramedik bir sağlık görevlisi olarak çalışan Cassandra, sezgi yetenekleri ile gelecekte olacakları görmeye başlar. Geçmişiyle ilgili ortaya çıkan gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırken, güçlü yeteneklere sahip olan üç genç kadınla bir ilişki kurar... Bu üç genç kadın hayatlarını tehdit eden bu ölümcül maceradan sağ çıkabilirlerse ileride farklı süper kahramanlara evrilecektir.

Gerilim dolu filmde, ünlü oyuncu Dakota Johnson’ın Cassandra Webb’i canlandırırken, Johson’a Sydney Sweeney, Isabela Merced ve Celeste O’Connor gibi isimlere eşlik ediyor.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği, “Madame Web”, 16 Şubat’ta vizyonda olacak.