Bugün

Kuş Uçuşu'nun yeni fragmanı paylaşıldı

Netflix, 14 Aralık'ta yeni sezonuyla geri dönecek Kuş Uçuşu'nun yeni fragmanını paylaştı.

07 Aralık 2023 - 11:34
Güncelleme: 07 Aralık 2023 - 11:36
TAKİP ETTAKİP ET

Oyuna geri dönmenin vakti geldi! Başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Kuş Uçuşu, heyecanla beklenen yeni sezonuyla izleyiciyle 14 Aralık’ta tüm dünyayla aynı anda Netflix’te buluşacak. 

Ormanın kemikleşmiş tüm kanunları Aslı’nın zirveye kuş uçuşu yerleşmesiyle bozulduktan sonra yeni sezonda dengeler herkes için değişiyor. Lale, yaşadığı büyük yıkımın ardından Kenan’ın desteğiyle yeni başlangıçlara yelken açarken geride kalan Gül ve Müge ise aldıkları kararların yol açtığı enkazla baş başa kalıyor. Yusuf, baştan inşa edilen düzende kendi yerini bulmaya çalışırken Aslı, hayallerini kurduğu her şeye sahip olmanın gerçekten ne demek olduğunu belki de ilk kez anlıyor. 

Kuş Uçuşu 2. Sezon Hakkında: 

Ormanda yaşayan aslanlarla onlar tarafından görmezden gelinen avcı kuşun amansız mücadelesini anlatan Kuş Uçuşu, dünyada hala karar verici pozisyonlarda duran önceki kuşakla, yetişmekte olan yeni kuşağın çarpışmasını gözler önüne seriyor. İlk sezonunu Aslı’nın Lale’yi yerinden ederek zafere ulaşmasıyla sonlandıran dizi, yeni sezonunda Aslı ve Lale’nin kıran kırana çekişmelere sahne olan medya sektöründe ayakta kalma savaşına odaklanıyor. Aslan sürüsünün bir parçası olmaya çalışan Aslı için işler daha da zor bir hal alırken Lale, tutkularını kaybetmenin acısıyla kabuğuna çekilip kendini evine hapsediyor. İlk sezonda yaşananların ardından ikilinin mücadelesi ve kuşaklar arasındaki savaş tüm hızıyla devam ediyor.