Bugün

Dilek filminden yeni bir fragman paylaşıldı

Walt Disney Animation Studios’un büyüleyici masalsı filmlerine bir yenisi ekleniyor: ‘Dilek’. Müzikal komedi türündeki animasyon filmden bir fragman daha yayınlandı. Film, 24 Kasım’dan itibaren beyazperdede seyredilebilecek.

28 Eylül 2023 - 19:27
TAKİP ETTAKİP ET

Walt Disney Animation Studios imzalı ‘Dilek’ filminden yeni bir fragman paylaşıldı. 24 Kasım’da tüm tılsımını beyazperdeden sinemaseverlerle buluşturacak olan müzikal-komedi türündeki animasyon filmde izleyiciler İber Yarımadası’na yolculuğa çıkacak. 

Fantastik bir ülke olan Rosas’ta geçen filmde keskin zekalı idealist Asha, dileğini o kadar güçlü bir şekilde diler ki, dileği evrene ait bir güç olan sonsuz enerji küresi Star tarafından yanıtlanır. Asha ve Yıldız, Rosas’ın hükümdarı Kral Magnifico’yla çetin bir mücadele içine girer ve toplumu kurtarmak için omuz omuza çalışır. ‘Dilek’, cesur birinin iradesi yıldızların sihrine bağlandığında mucizelerin olabileceğini kanıtlar. 

Chris Buck ve Fawn Veerasunthorn’un yönetmen koltuğunda oturdukları film, 24 Kasım’da bu büyüleyici mücadeleyi beyazperdeye taşıyacak.