Tarkan, İstanbul’da düzenlenen konser serisinin dördüncü gecesinde yeniden dinleyicilerle buluştu. Binlerce kişinin izlediği konserde sanatçı, repertuvarının yanı sıra sahneden yaptığı kişisel açıklamalarla da gecenin seyrini belirledi.
Konser sırasında ailesinin İstanbul’da olmadığını belirten Tarkan, eşi ve kızına duyduğu özlemi izleyicilerle paylaştı. Sanatçı, ayrı kalmanın duygusal etkisine değinirken, ailesinin hayatındaki önemine vurgu yaptı. Kızını ilk kez bu kadar uzun süre görmediğini ifade eden Tarkan, günlük iletişimlerini görüntülü konuşmalarla sürdürdüklerini söyledi. Ardından “Beni Çok Sev” adlı şarkıyı eşine ithaf etti.
Aylar öncesinden duyurulan ve yoğun ilgi gören konser serisinin dördüncü gecesi, bu kişisel anlatımların öne çıktığı anlara sahne oldu. Sahnedeki konuşmalar, konserin en dikkat çeken bölümleri arasında yer aldı.
Geceye, sanat ve cemiyet dünyasından çeşitli isimler de izleyici olarak katıldı. Konserde Semiramis Pekkan, Enis Arıkan, Hazal Kaya, Ece Dağıstan, Gazapizm, Seda Bakan ve Jamal Aliyev gibi isimler dinleyiciler arasında görüldü.
Uzun bir aranın ardından Türkiye’de salon konserlerine yeniden başlayan Tarkan’ın İstanbul konserleri ocak ayı sonuna kadar devam edecek. Sanatçı, 24, 27, 30 ve 31 Ocak tarihlerinde Volkswagen Arena’da sahne alacak.
Konser serisinin sahne tasarımı Can Besbelli tarafından hazırlanırken, Tarkan’a sahnede geniş bir orkestra eşlik ediyor. Organizasyon süreci ise Hitt Prodüksiyon tarafından yürütülüyor.



















Üzgünüm bu aksam mahsunun konserindeydim ama senin konserlerine asla gitmem