Nick Payne’in yazdığı, farklı yaşam olasılıklarını ele alan “Takımyıldızları” adlı tiyatro oyunu, 23-30 Mayıs ve 13-20-27 Haziran tarihlerinde Minoa Pera’da sahnelenecek.
İngiliz yazar Nick Payne’in kaleme aldığı oyun, bir partide tanışan iki kişi arasındaki ilişkinin, paralel evrenlerde nasıl şekillenebileceğine odaklanıyor. Hikâye boyunca karakterlerin verdiği veya vermediği kararlar aynı anda sahnelenerek, seyirciye çoklu olasılıklar üzerinden düşünme imkânı sunuluyor.
Yönetmenliğini Özge Erdem’in üstlendiği yapımda, Erdem ile birlikte Kemal Kayaoğlu sahne alıyor. Oyunun sahnelendiği mekân ise Beyoğlu’nda yer alan Tarihi Meşrutiyet Binası’nda bulunan Minoa Pera.
Minimal diyalogları ve zamanla kurduğu oyun yapısıyla dikkat çeken “Takımyıldızları”, sezonda belirlenen tarihlerde izlenebilecek.