Kayahan’ın 1991 yılında yayımlanan ve geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan eseri “Yemin Ettim”, yıllar sonra yeniden seslendirildi. Şarkının yeni versiyonu, Bahadır Tatlıöz ve Çağan Şengül’ün ortak çalışmasıyla dinleyicilerle buluştu.
Sony Music Türkiye etiketiyle yayımlanan proje, geçmişte iz bırakan bir eseri çağdaş bir yaklaşımla yeniden yorumluyor. Şarkının düzenlemesinde Cüneyt Yamaner’in imzası yer alırken, klip yönetmenliğini Bahadır Tatlıöz üstlendi.
Yeni düzenlemede synthwave ve disco tınıları dikkat çekerken, parça bu kez modern bir formda dinleyiciyle buluşuyor. Klibin estetik yaklaşımı, şarkının nostaljik atmosferine eşlik eden bir görsel dünya oluşturuyor.
Kayahan’ın klasikleşmiş eserine yapılan bu yeni yorum, farklı dönemlerden iki müzisyeni bir araya getiriyor. “Yemin Ettim”, 10 Ekim itibarıyla tüm dijital müzik platformlarında klibiyle birlikte yayında.
















